over mij

Ankie is mijn naam, moeder van 4, oma van 2 en bijna 50. Wat ik zelf haast niet geloof want ik voel me nog helemaal geen 50. Vele jaren met plezier zorg ik voor mijn gezin en ben ik nog steeds enthousiast aan het werk in mijn eigen onderneming. 13 jaar verzorg ik de voetjes van de vele cliënten die bij mij in de stoel hebben gezeten. 

Nadat ik allerlei hobbels en bobbels ben tegen gekomen op mijn pad, zoals echtscheiding, gedupeerde van de kinderopvangtoeslag, het werken en leren in de zorg en de druk die daarop leunde, corona met alle Lock downs, opgesloten ouderen tijdens Lock down, taxi chauffeur geweest om extra geld te verdienen om schulden af te lossen die waren ontstaan door de toeslag affaire en daar ben ik uiteindelijk overvallen. Allemaal om mijn hoofd boven water te houden. Alle hobbels heb ik overwonnen maar ben ik mezelf wel verloren tijdens deze hectische periode en leefde al een hele tijd in de overlevingsstand.

De weg terug vinden naar mezelf was mijn grootste wens. Mezelf opnieuw ontdekken, opnieuw leren stil te staan bij mezelf, terug naar de natuur en weer van mezelf houden en bewust beleven wat ik voel, luisteren naar mijn innerlijke kind en uitvogelen hoe nu verder. Grenzen stellen en uitzoeken wat ik wel wil en niet wil in de volgende 52 jaar. Uit mijn hoofd en weer terug naar mijn hart. Rust creëren voor Thijs( mijn jongste zoon) en mij.

Ik ben me gaan verdiepen in mediteren en ademhalingsoefeningen gaan doen omdat ik heel hoog zat in mijn ademhaling. Ook ben ik cursussen gaan volgen op het gebied van mindfulness en emotioneel lichaamswerk. Ik ben gaan terug kijken op mijn leven om te leren welke patronen en blokkades er in mij zitten en ben hier mee aan de slag gegaan.  

Nu enkele jaren later heb ik flinke stappen gemaakt en mezelf weer terug gevonden door het pad wat ik ben ingeslagen en kan ik zeggen dat ik weer opnieuw heb geleerd naar mezelf te luisteren maar ook weer van mezelf gaan houden waardoor ik ook veel gezonder ben gaan leven. Ik weet nu heel goed wat ik wil en hoe ik me voel. Ik weet nu dat ik hssp'er ben en ook waar mijn patronen en blokkades door zijn ontstaan. Tijdens dit transformatie proces heb ik geleerd zelf bewust te leven en te zijn Ik wil de de beste versie van mezelf te zijn en hierin mezelf steeds blijven verbeteren. Ennn... nee ik heb ook nog een weg te bewandelen. Het kan altijd nog beter.

Tijdens dit proces was ik gestart met de opleiding allround masseur, omdat ik ervaren heb hoe de problemen vast kunnen gaan zitten in je lijf. Ook heb ik zelf ervaren hoe fijn dat kan zijn, maar ook bij mijn cliënten in de zorg heb ik gezien dat bij innerlijke onrust door massage afneemt.  Door de combinatie van bewegen, muziek, masseren, mediteren en terug te gaan naar mijn verleden en mijn opgelopen trauma's opnieuw aan te raken en deze te bekijken, heb ik deze goed kunnen verwerken en ben ik weer veel dichter bij mezelf  gekomen. Enn... echt!! geloof me er ging een wereld voor mij open die ik van te voren nooit had kunnen bedenken. Puzzels vielen op hun plek. Patronen zijn doorbroken doordat ik deze heb leren herkennen, blokkades opgeheven die mij belemmerde om flexibel te zijn en te denken. Enn... nee ik ben er ook nog niet. Ik ben ook niet klaar met ontwikkelen maar ben nu wel zover dat ik mijn ervaringen en deskundigheid kan gaan inzetten om andere mensen te helpen.

Nu ik dit zelf heb ervaren ben ik mensen gaan helpen vanuit mijn hart en mijn eigen ervaringen, als ervaringsdeskundige. Door mijn ervaringen en mijn zorg achtergrond kan ik zeggen dat ik weet hoe t leven in elkaar steekt en weet ik hoe moeilijk het soms is om in balans te blijven.

Een luisterend oor en advies geven en helpen zichzelf te helpen en te verbeteren in combinatie met voeding, bewegen, muziek, geuren, zuurstof, licht en masseren.

Daarom kun je nu bij mij terecht behalve voor een heerlijke pedicure en manicure behandeling, ook voor diverse ontspanningsmassages die helpen om je brein te verlangzamen en een zelfbewustwordingsproces in gang te zetten en hulp te bieden bij burn-out klachten, chronische aandoeningen en het verwerken van trauma's. 

Ook verzorg ik coaching trajecten 1 op 1 of door middel van workshops in groepsverband. Wanneer je hier interesse in hebt kun je contact met me opnemen.

Ik werk samen met diverse therapeuten en coachen die samen met mij het plaatje compleet maken. Tevens zal ik ook een doorverwijzing geven indien nodig.

 

Voor overheerlijke losse ontspanningsmassages kunt u ook bij mij terecht. Ook voor holistische massages en voetreflex massages. In mijn menu kaart staat wat ik allemaal doe. Neem maar eens een kijkje.

Omdat ik me blijf door ontwikkelen, zullen met regelmaat nieuw items te vinden zijn in mijn menu. Dus hou deze goed in de gaten.

Afspraken zijn alleen telefonisch, via whatsapp of via mailing te maken omdat ik voor elke behandeling en elk persoon een andere tijd nodig heb.  Zo kan ik altijd voldoende tijd inplannen zodat iedereen de tijd krijgt die nodig is om heerlijk ontspannen en tevreden de deur uit te lopen.

heel veel lieve en enthousiaste groetjes,

Ankie Stevens