top of page

over mij

even voorstellen...

 

Ik ben Ankie, moeder van 4, oma van 2 en een halve eeuw oud. Wat ik zelf haast niet geloof want ik voel me nog helemaal geen 50. Vele jaren met plezier zorg ik voor mijn gezin en ben ik nog steeds enthousiast aan het werk in mijn eigen onderneming. 13 jaar verzorg ik de voetjes en handen van de vele cliënten die bij mij in de stoel hebben gezeten. 

Nadat ik allerlei hobbels en bobbels ben tegen gekomen op mijn pad, ben ik met mezelf aan de slag gegaan. Alle hobbels heb ik beklommen maar was wel mezelf  wel een beetje verloren tijdens deze hectische periode en leefde al een hele tijd in de overlevingsstand.

De weg terug vinden naar mezelf en rust vinden was mijn grootste wens. In balans komen en mezelf her ontdekken, opnieuw leren stil te staan bij mezelf, terug naar de natuur en weer van mezelf houden en bewust beleven wat ik voel, luisteren naar mijn innerlijke kind en ontdekken wat mijn zelf ontwikkelde heart defenders werken en hoe ik deze minder sterk kan maken. Grenzen stellen en uitzoeken wat ik wel wil en niet wil in de volgende 52 jaar. Body, mind and soul weer in balans brengen.

Ik ben me gaan verdiepen in mediteren en ademhaling. Ook ben ik cursussen gaan volgen op het gebied van mindfulness en emotioneel lichaamswerk. Daarnaast was ik gestart met de opleiding massage therapeut zodat ik echt aan het werk kan om dingen in beweging te zetten. 

Nu enkele jaren later heb ik flinke stappen gemaakt en mezelf weer terug gevonden door het pad wat ik ben ingeslagen en kan ik zeggen dat ik weer opnieuw heb geleerd naar mezelf te luisteren maar ook weer van mezelf gaan houden waardoor ik ook veel gezonder ben gaan leven. Ik weet nu heel goed wat ik wil en hoe ik me voel. Ik weet nu dat ik hssp'er ben en ook waar mijn patronen en blokkades door zijn ontstaan. Tijdens dit transformatie proces ben ik steeds meer bewust gaan leven. Ik wil de beste versie van mezelf te zijn en hierin mezelf steeds blijven verbeteren.

Door de combinatie van bewegen, muziek, masseren, mediteren en terug te gaan naar mijn verleden en mijn opgelopen trauma's opnieuw aan te raken en deze te bekijken, heb ik deze goed kunnen verwerken en ben ik weer veel dichter bij mezelf  gekomen. Puzzels vielen op hun plek. Patronen zijn doorbroken doordat ik deze heb leren herkennen, blokkades opgeheven die mij belemmerde om flexibel te zijn en te denken. 

Nu ik dit zelf heb ervaren, ben ik mensen gaan helpen vanuit mijn hart en mijn eigen ervaringen, als ervaringsdeskundige. Door mijn ervaringen en mijn zorg achtergrond kan ik zeggen dat ik steeds meer door heb, hoe t leven in elkaar steekt en weet ik hoe moeilijk het soms is om in balans te blijven.

Een luisterend oor en advies geven en helpen zichzelf te helpen en te verbeteren in combinatie met voeding, bewegen, muziek, geuren, zuurstof, licht en masseren.

Daarom kun je naast mijn weldadige pedicure en beauty behandelingen ook bij mij terecht voor diverse holistische massages en spirituele begeleiding. Dit gaat je helpen om je brein te verlangzamen en een bewustwordingsproces in gang te zetten en hulp te bieden bij depressie, burn-out klachten, chronische aandoeningen en het verwerken van trauma's. 

Ook verzorg ik coaching trajecten 1 op 1 of door middel van workshops in groepsverband om je levens energie te verbeteren. Wanneer je hier interesse in hebt kun je contact met me opnemen.

Ik werk samen met diverse therapeuten en coaches die samen met mij het plaatje compleet maken, bovendien zal ik altijd een doorverwijzing geven indien nodig.

 

Voor overheerlijke losse ontspanningsmassages en voetreflexologie kunt u ook bij mij terecht. In mijn menu kaart staat wat ik allemaal doe. Neem maar eens een kijkje.

Omdat ik me blijf door ontwikkelen, zullen met regelmaat nieuw items te vinden zijn in mijn menu. Dus hou deze goed in de gaten.

Afspraken zijn alleen telefonisch, via whatsapp of via mailing te maken omdat ik voor elke behandeling en elk persoon een andere tijd nodig heb.  Zo kan ik altijd voldoende tijd inplannen zodat iedereen de tijd krijgt die nodig is om heerlijk ontspannen en tevreden de deur uit te lopen.

lieve en enthousiaste zen groetjes,

Ankie Stevens

bottom of page