top of page
Vrienden groep

Massage kuren & trajecten

Ben je rusteloos of juist moe... Heb je last van je lichaam of vaak hoofdpijn. Zijn het juist je emoties die het overnemen. Ben je in de drukte jezelf aan het verliezen. Voel je dat je uit balans bent, dan is het nu tijd om lekker met jezelf aan de slag te gaan. Wil je op een positieve manier werken aan jezelf en ben je gemotiveerd om dingen die er niet toe doen los te laten om weer lekker in je eigen kracht komen te staan en doelen te stellen voor de toekomst....

Handen omhoog

Massage kuren en trajecten

De 1 op 1 trajecten worden op maat gemaakt en zijn een combinatie van gesprekken, mindfulness,  massages, beweging, muziek, creativiteit, workshops en rituelen. Hier wordt gekeken wat nodig is en wat ook echt bij jou past. Dit word ingezet voor bewustzijnsontwikkeling en verwerking van oud zeer. Ik ga samen met jou op op onderzoek uit naar de oorzaak van je symptomen en ga deze ontleden zodat symptomen afnemen en er ruimte ontstaat voor nieuwe doelen en positieve gevoelens.

Het is ook mogelijk om te kiezen om in groepsverband te werken hiervoor geef ik workshops op verschillende locaties voor verschillende doeleinden, zoals persoonlijke groei, bewustzijnsontwikkeling en verbinding.

Workshops worden ook ingezet voor teambuilding binnen bedrijven waarbij ik mijn focus leg op saamhorigheid, doelen stellen en meer begrip voor elkaar. Zo kom je erachter waar de schoen wringt en waar er winst te behalen is. Wanneer een team als een goed geoliede motor draait zie je de productiviteit stijgen binnen een afdeling.

mobiel

+31 0640643643

Email 

Follow

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page