top of page

Een klein stukje over mij

Door mijn holistische visie, mijn enthousiasme en mijn interesse in de fysieke, mentale en emotionele lichaam en de balans tussen deze 3, ben ik mede door mijn persoonlijke ontwikkelingsproces en mijn interesse in het positieve effect van bewust leven en bewust invoelen op mijn eigen leven, ben ik weer in de studie boeken gekropen. Naast mijn opleiding therapeutisch masseren, heb ik vele workshop gevolgd en boeken gelezen. Verzorg ik behalve pedicure en voetreflexzonemassage ook allround holistische therapeutische massages en coaching gericht op het fysieke, emotionele en mentale lichaam.

Het is mijn passie om jou te ondersteunen en te begeleiden op jou pad naar thuiskomen bij jezelf. Zodat je jezelf niet meer alleen voelt en de vrijheid ervaart om jezelf een volle ja te geven. begeleiding in een stukje self care/self love. Even lekker tijd voor je zelf, uit je hoofd (het denken) in verbinding met je lichaam (het voelen).. 

Of je nu een heerlijke losse ZEN massage wil of ontspanningstherapie in kuur vorm waarbij we gaan voor ontspanning voor de lange termijn. Samen opzoek gaan naar de oorzaken van de blokkades en deze lekker in beweging zetten d.m.v. massages, ademen, voeding, leefstijl, mindfulness, focussen, expressie, beweging, muziek. en creativiteit.

Wil jij meer balans in je leven? Voel je dat energieën weer mogen gaan stromen om zo een vrijer en beter leven te creëren! Leven vanuit je hart zodat je meer rust, minder klachten en een vrolijker gevoel mag gaan ervaren en lekker in je eigen kracht mag gaan staan en jou ruimte mag gaan innemen. 

Jezelf aanleren meer rust in je leven te creëren en het zelf helend vermogen van je lichaam te activeren.

Een vet gedrukte ja voor jezelf....

Hoi ik ben An-Kie,

Welkom op mijn site... neem een kijkje en voel wat bij je past. 

Natuurlijke zeep en bloemen
20230915_FDCF_0670.jpg

Ankie Stevens

holistische wellness praktijk 

en pedicure extra

telefoon

06-40643643

Email:

adres

maasstraat 105

5626 BB Acht/Eindhoven

fotocredits @ frederiquecharbon

Natuurlijke zeep en bloemen

Wat cliënten zeggen over...

"
 

"
"

                                      *****

Ankie is met liefdevolle aandacht compleet aanwezig in haar behandelingen. Zij lijkt precies te weten wat je voeten nodig hebben. Na een sessie heb ik steeds het gevoel dat ik weer een stukje van mezelf terug heb. kort gezegd: een aanrader

                                     *****

Ankie neemt de tijd om je te leren kennen en om een fijne en zeer ontspannende massage te geven.

                                   *****

Ankie zorgt voor een hele warme, veilige omgeving. Ik kon hier gemakkelijk open praten over de reden dat ik kwam, en Ankie heeft mij op basis daarvan een heerlijke afgestemde massage verzorgd. Ik heb gelijk weer een afspraak geboekt. Een aanrader voor iedereen

"

                                     *****

Fijne en ontspannende massage gehad bij Ankie. Wat een prettige, laagdrempelige en respectvolle vrouw. Fijne massage ruimte en brede massage tafel met ontspannende muziek, geuren en sfeer licht.

                      

bottom of page