top of page

Een klein stukje over mij

Door mijn holistische visie, mijn enthousiasme en mijn interesse in de werking van body, mind and soul en de balans tussen deze 3. Ben ik mede door mijn leer proces en mijn interesse in het positieve effect van bewust leven en bewust voelen op mijn leven, ben ik weer in de studie boeken gekropen. Naast mijn opleiding therapeutisch masseren, heb ik vele workshop gevolgd en boeken gelezen. Verzorg ik behalve pedicure en voetreflexzonemassage (14 jaar ervaring) ook allround holistische therapeutische massages en coaching.

Ik geniet er echt van om iemand in de watten te leggen en te ondersteunen en te begeleiden in een stukje self care/self love. Even lekker tijd voor je zelf, uit je hoofd (het denken) in verbinding met je lichaam (het voelen).. 

Of je nu een heerlijke losse ZEN massage wil of ontspanningstherapie in kuur vorm waarbij we gaan voor ontspanning voor de lange termijn. Samen opzoek gaan naar de oorzaken van de blokkades en deze lekker in beweging zetten d.m.v. massages, mindfulness, focusing, expressie, beweging, muziek en creativiteit.

Wil jij meer balans in je leven? Voel je dat energieën weer mogen gaan stromen om zo een vrijer en beter leven te creëren! Leven vanuit je hart zodat je meer rust, minder klachten en een vrolijker gevoel mag gaan ervaren en lekker in je eigen kracht kan gaan staan en jou ruimte mag gaan innemen. 

 

Jezelf helpen meer rust in je leven te creëren en het zelf helend vermogen van je lichaam te activeren.

Hoi ik ben Ankie,

Welkom op mijn site... neem een kijkje en voel wat bij je past. 

Natuurlijke zeep en bloemen
20230915_FDCF_0670.jpg

Ankie Stevens

holistisch masseur/ body worker 

pedicure

telefoon

06-40643643

Email:

adres

buijs ballotstraat 20

5621 EJ Eindhoven

fotocredits @ frederiquecharbon

Natuurlijke zeep en bloemen

Wat cliënten zeggen over...

"
 

"
"

                                      *****

Ankie is met liefdevolle aandacht compleet aanwezig in haar behandelingen. Zij lijkt precies te weten wat je voeten nodig hebben. Na een sessie heb ik steeds het gevoel dat ik weer een stukje van mezelf terug heb. kort gezegd: een aanrader

                                     *****

Ankie neemt de tijd om je te leren kennen en om een fijne en zeer ontspannende massage te geven.

                                   *****

Ankie zorgt voor een hele warme, veilige omgeving. Ik kon hier gemakkelijk open praten over de reden dat ik kwam, en Ankie heeft mij op basis daarvan een heerlijke afgestemde massage verzorgd. Ik heb gelijk weer een afspraak geboekt. Een aanrader voor iedereen

"

                                     *****

Fijne en ontspannende massage gehad bij Ankie. Wat een prettige, laagdrempelige en respectvolle vrouw. Fijne massage ruimte en brede massage tafel met ontspannende muziek, geuren en sfeer licht.

                      

bottom of page