top of page
strand

Wat is het verschil tussen een Zweedse massage en een holistische massage?

Het verschil tussen een Zweedse massage en een holistische massage is het volgende.... Een zweedse massage is een massage waar veel duim technieken worden toegepast en zijn vaak kleine en korte euffleurages. Deze massage is puur voor de ontspanning zonder verdere verdieping of spiritualiteit. Pure ontspanning. Een reis van muziek en oliën die betrekking hebben op de 4 seizoenen van het jaar.... Nu in de zomer... het zon, zee en strand gevoel.

Een holistische massage is een intuïtieve helende liefdevolle massage waarbij vooral veel lange, langzame euffleurages worden toegepast. Bij deze massage worden juist minder vingertoppen en duimen gebruikt maar meer de volledige handpalmen en onderarmen.  Dit is een verdiepende en verlangzamende massage die heel bevorderlijk werkt voor de verbinding met je gevoel en je emoties waarbij altijd word gekeken naar de onderliggende reden van je klachten zowel fysiek als mentaal. Deze verdiepende therapeutische vorm van masseren kan worden ingezet puur voor ontspanning met de focus op: in verbinding met jezelf en word ook ingezet bij chronische klachten.

 

Bij chronische klachten raad ik meestal een 1 op 1 op maat traject aan omdat er dan 3 maanden heel intensief word gewerkt aan verbetering van deze klachten. 

Let’s Work Together

Get in touch so we can start working together.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Thanks for submitting!

bottom of page