top of page
Massage tafel

HOLISTISCHE

MASSAGES

Holistisch komt van het Griekse woord Holos, wat "heel" betekent of alles omvattend en volledig. De massages werken via je fysieke lichaam door op je emotionele, mentale en spirituele lichaam. Al deze lagen zijn met elkaar verbonden en hebben invloed op elkaar en maken jou als persoon. Holistische massages zijn bedoeld voor heling op fysiek, emotioneel en mentaal niveau, trauma verwerking, persoonlijke ontwikkeling maar ook puur voor de ontspanning.

IMG-20231021-WA0030.jpg
IMG-20231021-WA0030.jpg

verbinding

De massages herstellen de verbinding tussen het fysieke, mentale en emotionele lichaam. Tijdens de massages pas ik holistische massage technieken toe onder begeleiding van speciaal gekozen muziek, warme olie en aroma therapie en een heerlijk zachte verwarmde massage bank.

Ontspanning

persoonlijke ontwikkeling op fysiek, mentaal en emotioneel niveau

het woord spiritualiteit stamt af van het Latijnse woord "spiritus" en gaat over zaken die de geest betreffen. spiritualiteit is een bewustwordingsproces, bewust worden en zijn van jezelf. Je beste leven leven, door ontwikkelen en een steeds betere versie van jezelf zijn. Denk hierbij aan zingeving, motivatie en kwaliteiten, hetgeen dat betekenis geeft aan je leven. Spirituele levensbenadering draagt bij aan veerkracht, balans,  creativiteit, voldoening en optimisme en verkleind de kans op depressie en allerlei chronische aandoeningen. Holistische massages en een stukje begeleiding van mij kunnen je helpen je eigen bewustwordingsproces in gang te zetten en/of te ondersteunen.

*binnen mijn praktijk wordt niks opgedrongen over spiritualiteit en is ieder vrij te denken en te voelen op de manier zoals het bij je past. Alles is goed zonder oordeel.

20231017_221521.jpg
bottom of page